Po shfaqet përfundimi i vetëm

Mbajtes telefoni hoco. H20 Mighty

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1190 L.
Mbajtes telefoni shume praktik  dhe komod i pershtatshem per telefone  4.7-7 inch. Materiali ABS+ silikon. Rrotullohet 360°. Hapja e kapses