Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Ekran 100% Origjinal me xham të ndërruar X, XS, XSMAX, XR, 11, 11 PRO, 11 PROMAX

8500 L18000 L
Smartal është ndër të parët në shqipëri që riciklon ekrane me cilësi të lartë duke ju ofruar ekrane 100% origjinal.

Ndërrimi i xhamit mbrapa (backcover) për iPhone me Blue Laser

1500 L7000 L
Të parët në Shqipëri që kemi importuar Blue Laser për ndërrimin e xhamit mbrapa për iphone. Pa e hapur telefonin, me rrisk zero dhe rezultate perfekte.

Ndërrimi i xhamit të ekranit (touch-it) për Samsung Seria A

2500 L5500 L
Smartal Servis ka si specialitet riciklimin e ekraneve për celularë.

Servis Ndërrimi i xhamit të ekranit/tacit iPhoneX

4500 L
Smartal Servis ka si specialitet riciklimin e ekranev për celularë.