Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Kronometër magënetik Baseus, zile, matës kohe për kuzhinë

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
E përkryer për gatim, gjumë, sporte në natyrë dhe punë, për t'i bërë punët dhe kohën e pushimit më efikase. Fitoi çmimin e dizajnit Golden Pin Tajvan 2019.

Mbajëse Tavoline për telefon dhe tablet BASEUS

Çmimi origjinal qe: 3590 L.Çmimi i tanishëm është: 3190 L.
Mbajtëse bazeus për telefon dhe tablet cilësi e lartë stofi dhe silikon për një kapje të sigurt e leht në përdorim vetëm me një dorë.