Apple, Informacione të dobishme, Kuriozitete, Rreth nesh

iPhone 15 do të përdori USB-C – Kjo pasi limiti i vendosur nga EU ishte dhjetor 2024

Përdorimi i unifikuar për USB-C ka qënë një kërkesë nga EU me qëllim uljen e kostove për konsumatorin po njëkohësisht uljen edhe të ndotjes.

Edhe pse porta lighting ishte shumë kompakte dhe rezistente përsëri krijonte nevojën për të pasur gjithmonë një fish specifike. P.sh kur je me pushime dhe ke harruar karikuesin duhet të pyesësh a ke karikues për iphone ose për Samsung.Ndërkohë unifikimi në usb-c e zgjidh këtë problem. Ne e mirëpresim këtë ndryshim edhe pse nënkupton më pak shitje por njëkohësisht bëhet më praktike në përdorim.

Po ju miq si mendoni për këtë ndryshim të ri që po vjen tek iPhone?

Tani ngelet te presim daten kur do te prezantohet dhe te shikojme pershtypjet e perdoruesve per kete ndryshim te ri.

Related Posts

Lini një Përgjigje