Po shfaqet përfundimi i vetëm

USB Flash Drive HP V250W 16GB-128GB me kasë metalike

1000 L3200 L
Shpejësi leximi dhe shkrimi, antigodtjeve dhe antimagënetike,celës për kycjen e të dhënave.