Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Kufje Earbuds me Bluetooth Xiaomi Basic 2 Origjinale

Çmimi origjinal qe: 3400 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
Shijoni muzikën tuaj të preferuar me cilësi të lartë nga Xiaomi. 12 orë kohëzgjatja e baterisë, me peshë vetëm 4.2 gram shumë të lehta.

Kufje Type-C “M65 Special sound” me mikrofon

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 790 L.
Kufje cilësore Hoco Type-C “M65 Special sound”.

Kufje Wireless – Proda Palo Series PD-BE300

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Kufje cilësore me bluetooth, të cilat ofrojnë rehati maksimale dhe një performancë të lartë të tingullit