Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Kover për Samsung S21 Ultra Stil luksi

1000 L
Kover cilësor prej lëkure vegane dhe me veshje metalike tek kamera

Mbrojtës Ekrani Hydrogel (Forward) High Clear Explosion-proof film

800 L
Pordukt i ciësor për mbrojtjen e ekranit tuaj i përshtatshëm për shumë modele vecanërisht per modelet edge dhe ato me lexim gishti poshtë ekranit. Rezistent dhe shumë i ndjeshëm ndaj prekjes.Nuk pengon përdorimin natyral të telefonit tuaj.