Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Karikues makinash VOTNOT Remax Mobile Alien Series 3.4A-RCC-304

600 L
Karikuesi celular Remax RCC-304 aliens për makinë ka 2 porte USB duke ofruar karikim të shpejtë 3.4

Kufje Wireless – Proda Palo Series PD-BE300

1700 L
Kufje cilësore me bluetooth, të cilat ofrojnë rehati maksimale dhe një performancë të lartë të tingullit