Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Bateri e jashtme Proda Gladiator Series PD-P50 me Kapacitet 10000mah

1900 L
Bateri e Jashtme (Power Bank) Proda me kapacitet  10000 mah qeliza cilësore baterie.  

Kufje Wireless – Proda Palo Series PD-BE300

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Kufje cilësore me bluetooth, të cilat ofrojnë rehati maksimale dhe një performancë të lartë të tingullit