Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Kabëll Karikimi USB-Type C Hoco X21 Silikoni

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Kabëll elastik që nuk përthyhet nuk këputet leht dhe nuk përdridhet. Përdoret ne temperaturë -50' deri 250'  

Mbajëse Tavoline për telefon dhe tablet BASEUS

Çmimi origjinal qe: 3590 L.Çmimi i tanishëm është: 3190 L.
Mbajtëse bazeus për telefon dhe tablet cilësi e lartë stofi dhe silikon për një kapje të sigurt e leht në përdorim vetëm me një dorë.

Servis Ndërrimi i xhamit të ekranit/tacit iPhoneX

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Smartal Servis ka si specialitet riciklimin e ekranev për celularë.