Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Ekran 100% Origjinal me xham të ndërruar X, XS, XSMAX, XR, 11, 11 PRO, 11 PROMAX

8500 L18000 L
Smartal është ndër të parët në shqipëri që riciklon ekrane me cilësi të lartë duke ju ofruar ekrane 100% origjinal.

Kabëll Karikimi USB-lightning Iphone Hoco X26 Naylon

500 L
Kabëll me veshje najloni dhe koka alumini e bëjne rezistent  gjatë përdorimit për një kohë të gjatë

Mbajtëse makine Hoco CA74 Universale me magnet

700 L
Mbajtëse magnetike Hoco me dizajn praktik me fuqi mbajtëse deri 700gr

Mbrojtës Ekrani Hydrogel (Forward) High Clear Explosion-proof film

800 L
Pordukt i ciësor për mbrojtjen e ekranit tuaj i përshtatshëm për shumë modele vecanërisht per modelet edge dhe ato me lexim gishti poshtë ekranit. Rezistent dhe shumë i ndjeshëm ndaj prekjes.Nuk pengon përdorimin natyral të telefonit tuaj.

Ndërrimi i xhamit mbrapa (backcover) për iPhone me Blue Laser

1500 L7000 L
Të parët në Shqipëri që kemi importuar Blue Laser për ndërrimin e xhamit mbrapa për iphone. Pa e hapur telefonin, me rrisk zero dhe rezultate perfekte.