Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Earldom ET-M59 MP3 me Wireless + Karikues / Transmetues FM

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
Earldom ET-M59 karikues + MP3 cilësorë për makina

Kabëll Karikimi USB-Type C Hoco X21 Silikoni

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Kabëll elastik që nuk përthyhet nuk këputet leht dhe nuk përdridhet. Përdoret ne temperaturë -50' deri 250'  

Karikues makine Hoco me një portë karikimi QC3.0

790 L
Karikues i makinës "Z27A Staunch"(Hoco) përshtatës me një portë USB në makinë e cila suporton karikim të shpejtë QC3.0

USB Flash Drive HP V250W 16GB-128GB me kasë metalike

1000 L3200 L
Shpejësi leximi dhe shkrimi, antigodtjeve dhe antimagënetike,celës për kycjen e të dhënave.